Після п’ятирічної реконструкції у нашому місті відкривають «Балагур»

dsc0897
Чи не кожен тернополянин, проходячи повз затемнені вітрини цього закладу , губився у здогадах: коли ж його відкриють, та у якому форматі він буде працювати.

За словами власників, уже 26 листопада мешканці нашого міста зможуть відвідати «Балагур».

— Наш заклад буде діяти у двох форматах. Верхній зал — кав’ярня — розпочинатиме роботу о 09-ій годині ранку, нижній – ресторанного типу — працюватиме з 12 години дня, — розповіла адміністратор. — Працюватимемо щодня, до 23-ї.

Територія приміщення 535 квадратних метрів вміщує 160 осіб. На двох поверхах розмістилось три зали та декілька кабінок. Практично усі меблі виготовлені з дерева. Зали прикрашають картини та лампи. За словами власників, у розробці дизайну брали участь усією сім’єю.

— Щодо назви, — розповідає власник Володимир Кравець. — Листаючи словника, шукав слово, яке б мені сподобалось. Буквально відразу натрапив на «балагур» — тлумачиться як «жартівник». Воно мені сподобалось.

«Балагур» позиціонуватиме себе як дружній заклад, «ресторан хорошого настрою», де постійних клієнтів дивуватимуть постійними сюрпризами.

— У нас діятиме культурна програма, кардинально інша звичній у Тернополі. Плануємо організовувати не лише музичні виступи, але й мистецькі програми. Для початку хочемо здивувати тернополян виступом ілюзіоністів.

В меню переважатимуть страви української, французької та італійської кухні. Акцент ставиться, звичайно, на українські страви.

До слова, у закладі будуть спеціальні «кабінки», де кожен відвідувач зможе поспостерігати за приготуванням своєї страви по монітору. Робочий процес кухні транслюватиметься безперервно.

З 26 листопада по 17 грудня «Балагур» працюватиме у тестовому режимі. За цей період покуштувати страви можна буде з 50% знижкою.

Урочисте відкриття планується на 17 грудня. Обіцяють багато приємних сюрпризів.

Ну що ж, звучить привабливо.

Оксана Божко

DSC04292DSC04329

DSC04333

DSC04332

 

DSC04300
DSC04307DSC04295

 

 

Добавить комментарий